Посета на Меморијалниот центар

работно време

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

билети

Групни тури
со водич

публикации

Евреите од Монастир,...

Албохер, Шломо

Ти веруваш: осум...

Коен, Леа

Движењето на отпорот...

Колономос, Жамила...

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...