Билети:

 • Возрасни: 100 денари
 • Ученици: 50 денари
 • Лица со посебни потреби: 50 денари

 • Работно време::

  Меморијален центар на холокаустот на Евреите од Македонија
 • Вторник - Петок 09:00 - 19:00
 • Сабота и Недела 09:00 - 15:00

 • * Поради пандемијата Ковид 19 , Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија е затворен за посетители.

  Контакт:
 • Тел: +389 2 3298 025
 • Факс: +389 2 3232 310
 • e-mail: info@holocaustfund.org.mk

 • Адреса:
 • Самоилова 2, Скопје 1000
 • Република Северна Македонија