контакт

Испратете ни порака преку веб-формата, доколку имате некое барање, прашање или сугестија. Ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Меморијален центар на холокаустот на Евреите од Македонија

  • ул.11 Март бр.2
  • Скопје, Република Северна Македонија
  • info@holocaustfund.org.mk
  • +38923298025

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...

Посета на Меморијалниот центар

работно време

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

поставки

Rememberance room &
Treblinka

билети

Групни тури
со водич

виртуелна тура