Online семинар ХОЛОКАУСТОТ КАКО ПОЈДОВНА ТОЧКА

Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија и Memorial de la SHOAH организираат online семинар ХОЛОКАУСТОТ КАКО ПОЈДОВНА ТОЧКА. Во организацијата е вклучено и Министерството за образование, истражување и религии на Грција.

Семинарот ќе се реализира на 26 и 27 октомври и 02 и 03 ноември.

Доколку сте заинтересирани за учество на семинарот пополнете ја апликацијата која ќе ја најдете на следниов линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-WKuz1qa5gPkNG0XyW9ZRoKHLPuFTF3cqDVcOeUDzjE0F2Q/viewform

Ако сакате word верзија од апликацијата пишете ни на следниов мејл: info@holocaustfund.org.mk.

Аплицирањето трае до вторник 20.10.2020 до 12.00 часот.

Бројот на учесници е лимитиран на 13 од секоја држава.

Одбраните учесници дополнително ќе бидат известени за текот на семинарот, ќе добијат програма и линкови за следење на истиот.