Учителот и соговорниците

Автор: Папо Елиезер

Издавувач: Еврејска заедница во Република Македонија, Фонд на холокаустот на Евреите од Македонија

Година: 2016

Јазик: македонски

ISBN: 978-608-65529-7-8