Прирачник за биоетиката и холокаустот

Автор: Теса Челуш, Џефри Брамер

Издавувач: Центар за интегративна биоетика при Филозофскиот факултет во Скопје, Фонд на холокаустот на Евреите од Македонија

Година: 2019

Јазик: македонски

ISBN: 978-965-444-034-9