продавница

Берембаум Евреите од Македонија

200

Ден.

Држач за свеќи Маген Давид

600

Ден.

Еврејска Давидова Ѕвезда Ланче

150

Ден.

Евреите од Монастир Македонија

300

Ден.

Еврејки привезок Ланче

250

Ден.

Еврејски Сувенир Давидова Ѕзвезда

1550

Ден.

Еврејски Сувенир Пластична Менора

350

Ден.

Магнети Кончани

180

Ден.

Магнети Кончани 2

180

Ден.

Магнети Кончани 3

180

Ден.

Македонска Хроника

250

Ден.

Македонските Евери во Османлиските Пописи

120

Ден.

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...

Посета на Меморијалниот центар

работно време

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

поставки

Rememberance room &
Treblinka

билети

Групни тури
со водич

виртуелна тура