продавница

Берембаум Евреите од Македонија

200

Ден.

Држач за свеќи Маген Давид

600

Ден.

ланче

150

Ден.

Евреите од Монастир Македонија

300

Ден.

Метален украс

250

Ден.

Сувенир

1550

Ден.

Сувенир - Менора

350

Ден.

Магнет

180

Ден.

Магнет

180

Ден.

Магнет

180

Ден.

Македонска Хроника

250

Ден.

Македонските Евери во Османлиските Пописи

120

Ден.

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...

Посета на Меморијалниот центар

работно време

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

поставки

Rememberance room &
Treblinka

билети

Групни тури
со водич

виртуелна тура