продавница

Маус

1000

Ден.

Ноќта

200

Ден.

Плима и слом

350

Ден.

Привезок за ланче

150

Ден.

Привезок за мобилен телефон

120

Ден.

Ханукија

460

Ден.

Менора

460

Ден.

Слика

920

Ден.

Слика

920

Ден.

Слика

920

Ден.

Слика

1500

Ден.

Слика

1500

Ден.

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...

Посета на Меморијалниот центар

работно време

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

поставки

Rememberance room &
Treblinka

билети

Групни тури
со водич

виртуелна тура