продавница

Слика

1500

Ден.

Струма

350

Ден.

Ти Веруваш

300

Ден.

Движењето на отпорот и Евреите од Македонија

300

Ден.

МАКЕДОНИЈА

2900

Ден.

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...

Посета на Меморијалниот центар

работно време

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

поставки

Rememberance room &
Treblinka

билети

Групни тури
со водич

виртуелна тура