продавница

 • No records found
 • Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.
  Донирајте за да продолжиме со успешната работа на Фондот
  и на Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија...

  Посета на Меморијалниот центар

  работно време

  Понеделник - Петок
  08:30 - 16:30

  поставки

  Rememberance room &
  Treblinka

  билети

  Групни тури
  со водич

  виртуелна тура