Вебинар ХОЛОКАУСТОТ КАКО ПОЧЕТНА ТОЧКА


Успешно реализиран уште еден семинар за наставници.
Четири предавања и осум работилници.
36 учесници од три земји.
Научени нови знаења, разменети наставни искуства, методи и техники за работа и секако стекнати нови професионални познанства.


Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN