ЗАВРШНА МАНИФЕСТАЦИЈА ОД УЧИЛИШНИОТ ПРОЕКТ ХОЛОКАУСТОТ НИЗ ПРИЗМАТА НА ДЕТСКИТЕ ОЧИ


Во присуство на ученици - учесници, наставници и родители беа доделени наградите од литературниот конкурс и наградите за дигитална содржина.
Наградените литературни творби беа прочитани, а Дијана Петрова - член на жири комисијата ги соопшти оценките на комисијата. Со внимание публиката ги погледна и двете наградени дигитални содржини и слушна од наградените како течел процесот на изработка, од идеја до финален производ. Маја Јанева Илиева, член на жири комисијата, ги кажа оценките на жири комисијата за дигитлна содржина.
Честитки за наградените, благодарност до сите учесници, ментори и членови на жири комисиите.

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN