Признание за Меморијалниот центар за подобрување на пристапноста за лицата со попречености


Фондацијата „Проф. д-р Љупчо Ајдински“ ја продолжува хуманитарната работа на овој голем филантроп, поврзана со грижата, заштитата и третманот на лицата со попреченост во Република Македонија. По повод денот на раѓањето на проф. д-р Љупчо Ајдински, денеска на пригодна свечаност беа доделени наградите и признанијата.
Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија, доби признание и сертификат за подобрување на пристапноста и едукација на лицата со попречености.
На следниов линк се и останатите добитници: https://fla.mk/multimedija/68
Голема благодарност до Фондацијата „Проф. д-р Љупчо Ајдински“.
Продолжуваме и натаму со грижата за лицата со попречености!

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN