Нарачај

Сувенир

Направи нарачка

Пополнете го формуларот да ја извршите нарачката *

Достава на пакет до 1 кгр со ДДВ e 120 ден. Плаќањето е при прием на пратката. *

Ги прочитав и се согласувам со Условите за користење на онлајн продавницата

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN