Контакт

РАБОТНО ВРЕМЕ

Фонд на холкаустот на Евреите од Македониjа

Понеделник - Петок
08:30 - 16:30

Меморијален центар на холокаустот на Евреите од Македонија

Понеделник - НЕРАБОТЕН

Вторник - Петок
09:00 - 19:00

Сабота и Недела
09:00 - 15:00

Контакт

Самоилова 2, Скопје 1000
Република Северна Македонија

info@holocaustfund.org.mk
Тел: +389 2 3298 025
Моб. тел: +389 2 3232 310

Социјални мрежи

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN