Ти веруваш: осум погледи за холокаустот на Балканот


Цена: 300,00 ден

Автор: Коен, Леа

Издавач: Фонд на холокаусот на Евреите од Македонија

Година на издавање: 2013

ISBN: 978-608-4713-00-5

Jазик: македонски и англиски

Број на страни: 265

Книгата „Ти веруваш“ е посветена на страдањата на Евреите на Балканот во периодот 1941-1943 и на погубувањето на Евреите од Тракија и Македонија.


Достава на пакет до 1 кгр со ДДВ ќе ве чини 120 ден. Плаќањето е при прием на пратката.
За повеќе информации контактирајте не’ на телефонскиот број +389 75 259 384
или на емаил info@holocaustfund.org.mk


Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN