The Republic of Macedonia


Цена: 2.900,00 ден

Автор: Група автори

Издавач: СИБИС, Скопје

Година на издавање: 2011

ISBN: 978-9989-2104-1-9

Јазик: англиски

Број на страни: 280


Достава на пакет до 1 кгр со ДДВ ќе ве чини 120 ден. Плаќањето е при прием на пратката.
За повеќе информации контактирајте не’ на телефонскиот број +389 75 259 384
или на емаил info@holocaustfund.org.mk


Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN