Дневникот на Ана Франк


Цена: 100,00 ден

Автор: Виктор Габер

Издавач: Фонд на холокаусот на Евреите од Македонија и Хероес

Година на издавање: 2019

ISBN: 978-608-221-417-7

Jазик: македонски

Број на страни:  64

Оваа култна книга е наменета за учениците во предметна настава. За да ја доближиме приказната на девојчето Ана Франк, учениците од гимназијата „Орце Николов“ во Скопје, заедно со нивниот професор по македонски јазик и летература направија преработка на содржината (ја поедноставија). Со тоа дневникот го доближивме и до најмладата читателска публика, учениците од оделенска настава. Книгата има и илустрации инспирирани од текстот, создадени од ученици.


Достава на пакет до 1 кгр со ДДВ ќе ве чини 120 ден. Плаќањето е при прием на пратката.
За повеќе информации контактирајте не’ на телефонскиот број +389 75 259 384
или на емаил info@holocaustfund.org.mk


Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN